10/30 biljett

hej
Trodde 10/30 biljetten skulle vara ett billigt alternativ för mig som jobbar natt 21:30- 08, tycker en biljett borde räcka i 24H, blir ju dyrt när jag åker kl 21 till jobbet och biljetten tar slut 04:30 , vilket då innebär att jag måste använda en ny biljett till hemresan, blir ju ingen besparing mot enkelbiljett. och att betala för ett månadskort är ju lite onödigt då jag jobbar 5 nätter en vecka sedan helt ledig en vecka sedan 5 nätter igen nästa vecka jobbar sedan så på rullande schema. Har långt till jobbet bor i Gnesta jobbar i Tumba och vill slippa ta bilen då det blir så himla dyrt och ej miljövänligt.
mvh viola.
viola thuresson pumplun

Kommentarer

 • Hej Viola!

  Jättebra feedback! Vi har fått reglerna från SL hur biljetten ska vara uppsatt och vad som gäller. Vi vidarebefordrar det till dom.

  Mvh
  Fabienne
 • Med tanke på hur lite man sparar med 10/30-biljetten jämfört med vanliga enkelbiljetter så kan man undra hur någon ens kom på tanken att lansera den.
  Sten
 • Hej Sten!

  SL har satt upp regler och priser för biljetten precis som alla andra biljetter i deras utbud. Vi är endast återförsäljare av biljetten.

  Mvh
  Fabienne
 • Hej!
  Det verkar inte SL hålla med om, utan de svarar så här när man har synpunkter på vad man får för priset:
  "Biljetten 10/30 som du nämner är inte våran utan tillhör Nobinas app Travis."
  Sten
 • Det är SL som står bakom biljetten, reglerna för den och prissättningen. Vi står för systemet att kunna sälja den. Alltså den tekniska lösningen.


  Med vänlig hälsning,
  Fabienne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.