Till senaste kommentaren

10/30 biljett - vilken dag ska jag aktivera senast?

Hej!
Jag har 3 biljetter kvar på min 10/30 biljett som jag ska "Aktivera inom 3 dagar". Idag är det måndag den 13 mars. När är den sista dagen jag kan aktivera en biljett, onsdag den 15 eller torsdag den 16?
Min support-id är gwjt.

Tråkigt att läsa att 10/30-biljetten försvinner! Som nån annan skrivit här så står infon kvar på sl.se, https://sl.se/biljetter/sortiment-och-regler/periodbiljetter/1030-biljett/, inklusive info om att biljetten bara säljs i Travis-appen. Vet ni om den ska säljas i SL-appen istället eller avvecklas helt?

Magda
Magda

Kommentarer

 • Hej Magda.

  Om du hör av dig till vår kundsupport på: +46 (0)8 555 213 16 så kan dom se exakt vilken dag och tid som din 10/30-biljett går ut.

  Jag håller med dig om att det är tråkigt att vi slutar sälja en omtyckt produkt. Tyvärr är det ett beslut som fattats av SL. Sl kommer inte att sälja10/30 framöver. Jag informerar dom om att informationen på deras hemsida behöver uppdateras. Tack snälla för informationen. Vi hoppas på att få sälja andra typer av biljetter från SL framöver som kommer bli än mer omtyckta.

  Mvh
  /Travis
  Michelle

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.