Biljett

Varje gång jag ska köpa en enkelbiljett så godkänns inte mitt köp. Jag kan köpa månadskort utan problem, men varje gång jag ska köpa min enkelbiljett så nekas de. Det är inget fel med bankomatkort, kan göra internet köp osv men inte hos er
Anonym

Kommentarer

 • Hej!

  Så du menar att du kan köpa en periodbiljett med kort? Men inte enkelbiljett, det låter mycket märkligt. Eller menar du att de senaste dagarna när du har försökt köpa enkelbiljett med kort så har det inte funkat?
  Vet att det har varit strul med kortbetalning de sen igår och vi jobbar på att lösa det.

  Mvh
  Fabienne
 • Hej, precis, men dessvärre så har det varit så för mig sedan i somras att jag inte kan köpa en enkelbiljett via travis i appen även fast jag raderat appen, tagit bort mitt betalkort och lagt till den igen och upprepat samma sak i appen genom att lägga till betalkort igen
  Anonym
 • Men du kan lägga till kortet? och köpa periodbiljett med det? Och då får du upp bankid när du ska köpa periodbiljetten. Men när du försöker köpa enkelbiljett får du upp ett felmeddelande som säger tekniskt fel när du trycker på betala eller?

  Vilken bank har du?

  Tusen frågor. Men det är för att försöka få så mycket kött på benen som möjligt när vi reder detta. Om du har haft problem sen i somras är det ju inte ett tillfälligt problem som vi har haft i två dagar nu.

  Mvh
  Fabienne
 • Jag har Handelsbanken som bank, jag har aldrig haft problem med att köpa en periodbiljett och mitt BankID kommer fram som vanligt för att bekräfta köpet. Det enda problemet som uppstår är ifall jag ska köpa en enkelbiljett och då kommer det upp ett felmeddelande att köpet inte kan hanteras.
  Anonym
 • Hej!

  Har du fortsatt problem med detta? Vi har haft strul med just kortköp men det ska ha löst sig nu.

  Skillnaden mellan när du köper periodbiljett eller enkelbiljett, är att vid köp av periodbiljett så ombes du att bekräfta köpet med BankID men vid köp av enkelbiljett som är en lägre summa behöver du inte det. Frågan är om det är det där som något strular och om det är med viss bank eller inställning. Kan du ändra maxsumman för ditt kort för när bankID krävs?

  Mvh
  Fabienne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.