Första erfarenhet av travis

Hej, jag uppskattar det ni gör med era appar, gratis å allt. Idag tog jag bort res i sthlm eftersom ni har problem med SLs API eller vad det nu är. Så installerar travis. 1/ när jag söker på östra station får jag inte träff, troligen pga stationen heter Stockholms östea … , kan ni fixa bättre sök träffar på del av en station även om det man skriver är mitt i stations namnet.  2/ jag missade mitt tåg nu, pga ni lagt till promenad tiden till stationen. Rimligt har ni inte promenad väg som default utan att fråga om man vill ha det så.
Christofer

Kommentarer

  • Hej Christofer!

    Håller med att man ska kunna söka på Östra Station och inte behöva skriva Stockholms östra för att det ska ge resultat, det är ju ingen som skriver. Skriver upp det som en bugg. Vi håller på att samla in en lista på flera hållplatser eller platser som är svårskötta så att vi kan gör handpåläggning.
    Vi är tacksamma för all feedback vi får från er som använder appen.
    Men vad menar du med att du missade tåget för att vi hade lagt till promenadtid? Det borde väl rimligtvis vara tvärtom, att du missar tåget om vi inte räknar promenadtid.

    Mvh
    Fabienne
  • Hej, jo om jag ser i appen att det står 0929, fast tåget går 0939 då ni lagt på promenad tid. Jag vet ju inte att ni lagt på det, man tittar ju bara efter tiden , och eftersom jag inte gjort några val i appen så förutsätter jag att det är avgångstid som visas. Då när jag står i hallen å ser 0929 å min kl är 0925 så inser jag att jag inte kommer hinna på 4 min, men i verkligheten hade jag ju 14 min på mig.  Ni kan ju heller inte veta om det rar 10 min till stationen , ni gissar ju bara. Jag cyklar på 3min tex. Och hinner på 6 min om jag går fort. Därför är alltid apparnas tidsangivelse ganska meningslös , jag vet själv hur lång tid det tar. 

    Christofer
  • Om du trycker på den resan du är intresserad av får du upp alla info avgång, ankomst vid varje byte osv och då går det ju att välja att bortse från gångtiden.

    Vissa tycker istället är viktigt att få reda på gångtiden och få en uppskattning på ungefär hur lång tid det kommer att ta. I Android har vi att man kan välja att ställa in gångtid om man förväntar sig att man går snabbt eller långsamt, det kommer så småningom komma till IOS också. I framtiden kommer du också kunna skapa en mer egen profil där du kan ställa in mer personligt hur du vill ha det i appen och vad du vill se.

    Mvh
    Fabienne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.