Köp av enkelbiljett

Hej,
Jag har kopplat mitt visakort till min dotters app så hon kan köpa biljetter när hon ska åka buss. Problemet är att jag måste godkänna det via mitt bank id och är inte alltid tillgänglig. Går det att ändra så det inte krävs godkännande via bank id vid köp?

/Lucas
Lucas

Kommentarer

 • Hej Lucas!

  När man köper enkelbiljetter ska man inte behöva använda BankId, men det kan vara så att vi fick något strul med vårat betalverktyg som gjorde att vi blev tvungna att ta tillbaka det. I så fall borde det bara vara tillfälligt. Men jag ska dubbelkolla.
  Du ska också kunna ändra din maxgräns för vad som får köpas över nätet utan att bankid krävs. Det ska du kunna göra i din internetbank.
  En tillfällig lösning, är att ni köper några enkelbiljetter som kan ligga på dotterns konto, så aktiverar hon de bara när hon behöver dom. Tänk på att ni måste köpa en enkelbiljett i taget annars blir det en gruppbiljett. Vi jobbar på att få till så att man kan köpa flera enkelbiljetter samtidigt utan att det blir en gruppbiljett. Det är lite regler och förordningar som står i vägen.

  Mvh

  Fabienne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.