Till senaste kommentaren

Var är bussen-funktionen. Linje 2 i Sthlm

Syns aldrig på kartan. Dock inga problem för linje 3. Har följt hela sträckan i kartan i appen och oavsett tid eller hållplats. Inga bussar synliga för linje 2?
Martin Kumlin

Kommentarer

 • Hej Martin!

  Har du fortfarande problem med detta? Testade linje 2 nu i appen och fick upp alla bussar.
  Med vänlig hälsning,
  Fabienne
 • Japp. Testade när jag läste det du skrev inte en enda buss på hela sträckan och 2ans buss åkte precis förbi mig dessutom. Jag har en Android/Samsung om det spelar någon roll. 3an inga problem, men 2an syns aldrig.
  Martin Kumlin
 • hmm märkligt att det är just en viss linje som strular på android men inte på IOS. Skulle du kunna se vad som händer om du sätter appen på  "natt läge". Du kan ändra det längst ner i menyn i appen under tema. Visar ikonerna sol och måne

  Jag ser ju att linjen syns men inte själva bussarna. Skulle vara intressant att se om du bara saknar bussarna när du har inställningen "dag" eller om problemet fortfarande gäller på natt tema. Då kan det bli lättare att hitta eventuell bugg.

  Mvh
  Fabienne
 • Oj. Hittar inget om tema i nån inställning. Kanske bara iPhone, eller? Bif. Bilder på de inställningar jag kan hitta. Antar och enda inställnings-ikon jag kan hitta i Travisappen är den runda med streck i. Följande är de val jag kan tänka mig, längst ner inställning för appen men står inte Tema nånstans. Bif. även bilder från appen efter att jag rensat cache och data. Avinstallerat. Startat om mobilen och installerat igen. En bild på linje 3, inga problem. En på linje 66 inga problem. En på linje 2, tomt. Trots att bussen stod vid hållplatsen. Hur fan är det ens möjligt att bara en linje inte fungerar?

  Försökte få all bilder i rätt ordning men det verkar inte gå så de är lite huller om buller men det går ju att läsa vilken linje m.m.
  Martin Kumlin
 • Tack för mycket info Martin!
  Android utvecklarna får bena ut detta. Måste hoppat in någon elak bugg.
  Fabienne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.